Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 6-Jun-2008 00:50
Triumph Inspiration Award 2008
Berlangsung di Pavilion,aku ditugaskan utk jadi paparazzi..sbb katenye ade barisan artis yang akan hadir.So aku pun pegi la..memang betul la..ade about 12 org mcm tu..actually ni first time aku amik gambar celebrities ni..cuak beb...memang xpenah amik pun before ni..yela..siapelah aku ni nak amik gambar mereka $-) Tapi lepas dh sekali diorang senyum bile pandang lens aku..semangat terus membara dan aku terus rase ok...hihihi..so ini lah die shot pada malam event tu...

I want to say Thank You to : Cinta,Phat Fam,Zura and Yun








© Pidgin Technologies Ltd. 2016